Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyespor’da Elazığ Yolspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk 3 haftasında sadece 1 galibiyet alan Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Lig'in 4.haftasında oynanacak Elazığ Yol maçına...

Yeşilyurt Belediyespor’da Elazığ Yolspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk 3 haftasında sadece 1 galibiyet alan Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Lig'in 4.haftasında oynanacak Elazığ Yol maçına çevrildi.

Son iki haftada elde edilen sonuçlardan dolayı sık sık eleştirilen teknik direktör İsmail Tekin açısından da büyük önem taşıyan Elazığ Yol karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yeşilyurt Belediyespor'da hedef mutlak galibiyet.

Ayağı kırılan ve ligin ilk yarısını kapatan Cuma Nasır dışında eksik oyuncusu bulunmayan mavi-beyazlılarda sakatlığından dolayı geçen hafta formasından uzak kalan Yusuf da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Malatya temsilcisi rakipleriyle arasındaki puan farkını sorun etmiyor.

Geçen hafta puan kaybetmesine rağmen rakiplerinin de yenilmesiyle rahat bir nefes alan mavi beyazlılar, galip gelip liderlik yarışına orta olmak istiyor.

Sezona güçlü bir kadro ile başlayan mavi-beyazlı ekip geçen hafta Malatya'nın diğer takımı İnönü Üniversitesi ile 0-0 berabere kalmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber