Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Temmuz 2019 - 14:33 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyespor’dan kaleye takviye

3.Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Yeşilyurt Belediyespor’dan kaleye takviye

3.Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Malatya ekibi bir takviye de kaleye yaparak Malatyaspor'un eski kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağladı.

Transferde şuana kadara 10 futbolcuyu renklerine bağlayan turuncu yeşilliler, geçen sezonu 2.li ekibi Kahramanmaraşspor'da geçiren başarılı file bekçisi Emrah Tuncel'i kadrosuna kattı.

Emrah Tuncel için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

Attığı imzayla kendisini turuncu yeşilli renklere bağlayan Emrah Tuncel, yeniden Malatya'da olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

11 yıl önce ayrıldığı memleketine yeniden dönmenin sevincini yaşadığını belirten Emrah Tuncel, "11 yıl önce ayrıldığım memleketimden şimdi çok mutlu bir şekilde geri dönüyorum. Malatya'm için hedefim var hedeflerimiz var. İnşallah o sene bu sene olacak" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber