Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2014 - 17:53 Yorum: 0

Yeşilyurt, Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Hizmette ve kalitede örnek bir belediye olduğumuzu yapacağımız çalışmalar ile ortaya koyacağız” dedi.

Yeşilyurt, Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Hizmette ve kalitede örnek bir belediye olduğumuzu yapacağımız çalışmalar ile ortaya koyacağız” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.  Bayramlaşma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “ Ramazan ayından sonra rabbim bizlere bayramı nasip etti. Bayram aslında Ramazanın hediyesidir. Bayram birlik, beraberlik ve dayanışmadır. Tabi bayramı buruk geçirdik” dedi.

“TERÖRİST İSRAİL'İ TELİN, MAZLUM FİLİSTİN HALKINA DESTEK”

Başkan Polat; “Bizler burada rahat ve huzur içerisindeyken Gazze’deki kardeşlerimiz top, tüfek ve ateş altında kaldılar. Onlara dualarımızı eksik etmemiz lazım. Sorumluluğumuz ve görevimiz çok büyük. Belediyemiz İdari Binaya Filistin ve Türk Bayrağımızı astık. İsrail tarafından yapılan zulme karşı üç gün ilan edilen yasın ardından Yeşilyurt Belediye binamıza dev bayraklar asarak, kamu kurumlarının böyle bir kampanya başlatmasına vesile olmak istedik. Birçok kurum binalarına bayrak asarak, Terörist İsrail’i kınıyor, mazlum Filistin halkının yanında olduğunu her ortam ve fırsatta gündeme getiriyor.   

Ama değişim kişiden başlar. Herkes kendi gücü, imkânı ve içerisinde bulunduğu şartlarını değerlendirerek üzerine düşen sorumluluğun en iyisini yapmalıdır.

Bizler şuan bu belediyenin kurucularıyız. Buranın güzel olması Malatya’nın güzel olması demektir. Bayramdan sonra sıfırdan başlıyoruz. Kuruluşumuzu ve sistemimizi tamamladık. Bundan sonra hizmet dönemi başlıyor. Daha çok hizmet için çalışacağız, sorunlar ile en üst seviyede ilgileneceğiz. Sıkıntıları gidermeye çalışacağız. Belediye olarak bizim görevimiz budur. İnsan ilişkileri, hizmet ve kalitede örnek bir belediye olduğumuzu hep birlikte ortaya koyacağız” dedi.  Konuşmanın ardından Başkan Polat, belediye personelleri ile bayramlaşarak sohbet etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber