Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 17 Temmuz 2015 - 12:10 Yorum: 0

Yeşilyurt Namazgâh’da bayram namazı

Yeşilyurt ilçemizin Gedik mahallesinde bulunan Namazgâh’da gerçekleştirilen bayram namazına binlerce insan katıldı.

Yeşilyurt Namazgâh’da bayram namazı

MALATYA - Yeşilyurt ilçemizin Gedik mahallesinde bulunan Namazgâh’da gerçekleştirilen bayram namazına binlerce insan katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla düzenlenen Namazgâh’da her yıl olduğu gibi bu yılda geleneklerimiz yaşatılmaya devam edildi. Ak Parti Malatya Milletvekilleri Bülent TÜFENKCİ, Mustafa ŞAHİN, Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur POLAT, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan MUMCU, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeşilyurt Merkez Camii İmamı Ahmet Ali ÖZENDİ tarafından kıldırılan Bayram Namazının ardından bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur POLAT yaptığı açıklamada “Böyle açık alanlarda Bayram Namazlarını eda etmek geçmişten gelen geleneklerimizdendir. Yeşilyurt Namazgâh alanımız da Yeşilyurtlu kardeşlerimizin abilerimizin bu geleneği sürdürdüğü bir alanımız. Biz bu sene için Namazgâh alanımız da bir takım düzenlemeler yaparak Yeşilyurtlularımızın daha nezih bir ortamda bayram namazlarını eda etmeleri için çaba sarf ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir. Bugünler büyüklerimizin ellerini öpüp hayır duası almak, küçüklerimizle beraber vakit geçirerek onlara yol göstermek için birer vesiledir. Bende bu vesile ile tüm Yeşilyurtlu hemşerilerimizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber