Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 14 Temmuz 2015 - 17:09 Yorum: 0

Yeşilyurt Protokolü iftarda buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Protokolü ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Protokolü iftarda buluştu

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Protokolü ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Şahin Tepesi Tesislerinde verilen İftar yemeğine Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Zafer Tunceroğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Megsaş Genel Müdürü Münür Özpolat, Motaş Genel Müdürü Enver Sedat,  Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Aileleri katıldı.

BAŞKAN POLAT, “YEŞİLYURT’UN GELİŞMESİ VE BÜYÜMESİ İÇİN BİRLİKTE MESAİ YAPTIĞIMIZ KURUM TEMSİLCİLERİ BİLE BİRLİKTEYİZ”

İftar yemeklerinde anne-baba ve çocukları aynı ortamda ağırlamaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Polat, konuşmasında “Ramazan ayının artık sonlarına yaklaşırken Belediye olarak bu ayın anlayışına uygun organizasyonlar yapmaya gayret gösteriyoruz. Meydan İftarlarımızda binlerce vatandaşımız çok güzel bir atmosferde birlikte iftar yaptılar. Malatya ve Yeşilyurt’un gelişmesi ve büyümesi için birlikte mesai yaptığımız İlçe Protokolünde yer alan çok değerli kaymakam bey başta olmak üzere daire müdürleri ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Anne-baba ve çocukların hep birlikte olduğu iftar programları bizi daha fazla mutlu ediyor. Bu sayede birliği ve beraberliğimiz pekiştiriyoruz, dayanışma ve dostluğumuzu sergiliyoruz. Davetimize icabet ederek katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi. 

KAYMAKAM BABAHANOĞLU, “BİZ BİR VÜCUDUN DİĞER UZUVLARINDAKİ RAHATSIZLIĞI HİSSEDEN BİR KÜLTÜRDEN GELİYORUZ”

Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşamayı nasip ettiği için Allah’a şükür ettiklerini belirten Kaymakam Babahanoğlu, “Belediye Başkanımızın bu ince ve nazik yemek davetinden dolayı şahsım, ailem ve çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının artık sonlarına gelmiş bulunmaktayız, maddi ve manevi hasadın aynı anda yaşandığı güzel bir mevsimden geçiyoruz. Bir yandan meyvelerimizi hasad ederken bir yanda da manevi hasad ortamını yakalamaya çalışıyoruz. Türkiye barış adası olmasına rağmen etrafındaki ülkeler adeta kaynamakta. Sadece bizim barış adası olarak kalmamız bizi rahat ettirmiyor. Biz bir vücudun diğer uzuvlarındaki rahatsızlığı hisseden bir kültürden geliyoruz. Dünya, İnsanlık ve İslam Coğrafyasında Ramazan ayı dolayısıyla huzur ve sükûnetin yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber