Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:08 Yorum: 0

Yeşilyurt’tan öğretmenler günü mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt’tan öğretmenler günü mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yeşilyurt, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığı mesajında: "Ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerden başlayarak insan yetiştirmeyi meslek edinmiş öğretmenler, önemini ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmemiştir. Ülkemizde cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren fikir, sanat, bilim ve kültür alanlarında ülkemizin şekillenmesinde ve kalkınmasında öğretmenlerimiz her zaman öncü olmuştur. Yeni nesiller yetiştirmek ve gençleri ülkenin geleceği için hazırlamak öğretmenliği onurlu ve kıymetli bir meslek yapmıştır. Bugün dünyanın güçlü devletlerinden biri haline gelen Türkiye'nin, bu konuma gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç şüphesiz, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimize aittir. Türkiye'nin gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, 2053 ve 2071 vizyonlarının hayata geçirilmesinde, öğretmenlerimizin çabaları ve emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Türkiye, öğretmenlerimizin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde bu hedeflere çok daha kolay ulaşacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Başöğretmen" sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım'ın tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber