Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mayıs 2017 - 21:38 Yorum: 0

Yetenek 10’la gelecek

Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Balıkesir Merkez ve 20 ilçesinde başlatılan "Sporda Yetenek 10'la...

Yetenek 10’la gelecek

Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Balıkesir Merkez ve 20 ilçesinde başlatılan "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" projesi Ayvalık'ta başladı.

Geçtiğimiz günlerde Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Halil İbrahim Koyuncu, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Özalp, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Cem Hamzaoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın Birdal tarafından imzalanan protokol ile Aliçetinkaya İlköğretim okulunda eğitim gören 7-13 yaş arası öğrencilerin spora kazandırılması, spor hizmetlerinin çeşitliliğinin arttırılarak sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılması ve spor kültürünün oluşturulması amaçlanan proje kapsamında yaklaşık 300 öğrenci ilk antrenmanlarını Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda işinin uzmanı antrenörler nezaretinde yaptı.

Ayvalık Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Aliçetinkaya İlkokulundan alınan sporcular spor salonuna gelerek ilk defa bir spor branşı ile tanışma fırsatına erişti.

Yelken, tekvando, jimnastik, basketbol, voleybol, futbol, yoga, plates ve dart branşlarında eğitim alacak olan sporcuların haftada iki gün antrenman yapacağı belirtildi.

Yetenek 10’la gelecek

Yetenek 10’la gelecek

Yetenek 10’la gelecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber