Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

Yetersiz gelen su sorunu yeni hatlarla giderildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu'nun gelişen mahallelerinden Ergenekon'un yetersiz içme suyu sorununu...

Yetersiz gelen su sorunu yeni hatlarla giderildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu'nun gelişen mahallelerinden Ergenekon'un yetersiz içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için yeni hat döşedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu çalışmalar ile mahallelerin sorunlarını ortadan kaldırıyor. MASKİ'nin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesinde 5 bin 500 metrelik içme suyu hattı döşendi. Turgutlu'nun yeni yerleşim yerlerinden olan ve sürekli olarak gelişen Ergenekon Mahallesinde yapılan içme suyu hattı çalışması vatandaşın takdirini topladı. Mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ'ye teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, "Ergenekon Mahallesi 1994'ten sonra yerleşime açılan bir mahallesi. Aynı zamanda Turgutlu'nun en hızlı gelişen mahallesi. Dolayısıyla mahallemizin su sorunu son yıllarda artmıştı. Yüksek bölümlerde vatandaşlarımız su kesintisiyle sık sık karşılaşmaktaydı. Dolayısıyla vatandaşlarımız rahatsızdı bu konuda. Sağolsun Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ bu konuya el attı. Daha önce yetersiz olan, mahallenin o günkü şartlarına göre yapılmış olan ana arterden depoya taşınan sular. Boruların kapasitesi yetmiyordu. Basınçtan dolayı borularımızda patlak meydana geliyordu. Geniş hacimli borularla sondajdan depoya aktarılmasıyla artık suyumuz fazla miktarda var. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ve MASKİ'ye su sorunumuzu çözdüğü için çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Su hayattır." dedi.

Mehmet Şahin isimli vatandaş, "Büyükşehir belediyemizin, ilçe belediyemizin ve MASKİ'nin çalışmalarından memnunuz. Mahallelerimizin ileriye dönük yeni boru hattı döşeme çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Yapılan çalışmalar dolayısıyla memnunuz. Su olmayınca hayat olmaz. Altyapı çalışması yapılmasının mahallemizin gelişimi için önemli olduğunu düşünüyoruz." derken, Mehmet Menekşe de şunları söyledi:

"Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından memnunuz. Daha önce borularda patlak meydana geliyordu. Şimdi bu boruların değişmesi ile su sorunu giderildi. Çalışmalardan memnunuz. Teşekkür ediyoruz."

Yetersiz gelen su sorunu yeni hatlarla giderildi

Yetersiz gelen su sorunu yeni hatlarla giderildi

Yetersiz gelen su sorunu yeni hatlarla giderildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber