Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2017 - 11:53 Yorum: 0

Yetim çocukların piknik sevinci

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Malatya İl Temsilciliği tarafından sevgi evlerinde kalan yetim çocuklar pikniğe götürüldü.

Yetim çocukların piknik sevinci

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Malatya İl Temsilciliği tarafından sevgi evlerinde kalan yetim çocuklar pikniğe götürüldü. Çocuklar piknikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

İHH tarafından Malatya Şeker Fabrikasının bahçesinde gerçekleştirilen piknikte, çocuklara önce yemek ikramı yapılırken İHH sorumluları daha sonra çocuklar ile birlikte oyunlar oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, çocukların mutlu olmasının kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. Yetim çocukların yüzünü güldürmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Derin, "Biz yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Dünyadaki ve Türkiye'deki bütün yetimlere gücümüz yettiği kadar sahip çıkacağız" diye konuştu.

Pikniğe Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Aslan ile birçok STK temsilcisi katıldı

Yetim çocukların piknik sevinci

Yetim çocukların piknik sevinci

Yetim çocukların piknik sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber