Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Yetimler Kervanından aşure ve yardım etkinliği

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle yaklaşık 500 kişiye aşure dağıtıldı.

Yetimler Kervanından aşure ve yardım etkinliği

Malatya'da Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinlikleri devam ediyor.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle yaklaşık 500 kişiye aşure dağıtıldı. Dernek bağışçılarının destekleriyle düzenlenen aşure etkinliğinde ayrıca 400 aileye de gıda yardımı yapıldı.

Malatya Şifa mahallesinde bulunan dernek binasında yapılan aşure ve yardım etkinliğine çok sayıda vatandaş katılırken dernek başkanı İhsan Çolak, gerek aşure dağıtımında gerekse yardımlaşmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye'yi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini belirten Çolak, "Bizim duruşumuz "Hüseyince" bir duruştur, Hüseyince bir direniştir. Türkiye'nin sınırlarını ihlal etmeye çalışan insanlara karşı, bugünde, dün de, bundan önceki günlerde ve yaşadığımız müddetçe Hüseyince bir duruş sergileyeceğiz ve gerekirse Kerbela'da şehit edilen, Peygamber torunları gibi şehit olmayı göze alacağız" diye konuştu.

Etkinliğe katılan Kadın Danışma Merkezi Vakfı Malatya Şube Başkanı Nilüfer Kısak ise, "Yetimler Kervanı her zaman desteklediğimiz bir dernek, saygı değer başkanımızın bizi konuk etmesinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından katılımcılara aşure ikramı yapılırken 400 aileye de gıda yardımı yapıldı.

Yetimler Kervanından aşure ve yardım etkinliği

Yetimler Kervanından aşure ve yardım etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber