Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ocak 2018 - 13:48 Yorum: 0

Yetişkinlere zeka oyunları kursu

Balıkesir'in Havran Halk Eğitimi Merkezi hem toplumda hem de okullarda zeka oyunlarına daha fazla yer verilebilmesi için yetişkinlere zeka oyunları öğreticiliği...

Yetişkinlere zeka oyunları kursu

Balıkesir'in Havran Halk Eğitimi Merkezi hem toplumda hem de okullarda zeka oyunlarına daha fazla yer verilebilmesi için yetişkinlere zeka oyunları öğreticiliği kursu açtı.

Çok yoğun bir taleple karşılanan zeka oyunları kursuna yirmi bir kursiyer Havran, Burhaniye ve Edremit'ten katılarak eğitim almakta. Havran Halk Eğitim Müdürü Hasan Çam "Her daim zirveyi hedefleyen kurumumuz bir çok alanda olduğu gibi sadece Havran İlçesine değil aynı zamanda körfez bölgesine yönelikte çalışmalarını sürdürmektedir. Gelen yoğun talebi karşılayabilmek adına ikinci ve üçüncü kurslarında açılması planlanmaktadır. İki eğitmen tarafından eğitim verilen kursta farklı branşlardan 10 zeka oyununun eğitimi verilmektedir. Bu oyunlar son dönemde popülaritesini artıran Mangala, Reverse, Hedef 5, Jenga, 9 Taş, Haydi Anlat Bakalım, Abelone, Koridor, Piramit, Dedektif'tir. Aynı zamanda Halk Eğitimi Merkezi Ahşap Atölyesinde zeka oyunları üretimi yapılmaktadır. Halkımıza kurumumuzun açmış olduğu kurslara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor. Birlikte güzel çalışmalar yapmayı diliyoruz."dedi.

Yetişkinlere zeka oyunları kursu

Yetişkinlere zeka oyunları kursu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber