Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Aralık 2020 - 11:43 Yorum: 0

Yevmiye parasıyla aldığı otomobili çalındı

Suriye'deki çatışmalardan kaçarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine yerleşen 4 çocuk babası Abdullah Emmaş'ın 7 yıl boyunca tarlada çalışıp biriktirdiği...

Yevmiye parasıyla aldığı otomobili çalındı

Suriye'deki çatışmalardan kaçarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine yerleşen 4 çocuk babası Abdullah Emmaş'ın 7 yıl boyunca tarlada çalışıp biriktirdiği parayla aldığı otomobili çalındı.

Suriye'de yaşanan iç çatışmalardan kaçan Abdullah Emmaş, 7 yıl önce eşi ve 4 çocuğuyla birlikte Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine gelerek yerleşti. Tarlalarda yevmiye ile çalışan Emmaş, bir yandan ailesine bakarken diğer yandan ise para biriktirmeye çalıştı. Yaklaşık 7 yıl boyunca yevmiye ile çalışan Emmaş, eski model 63 MA 622 plakalı Renault marka bir otomobil alarak tarlaya gidip gelmeye başladı.

Otomobil evin önünden çalındı

Akşam tarladan dönen Abdullah Emmaş, otomobilini Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 182'nci Sokak'ta bulunan evinin önüne park etti. Tarlaya gitmek için sabah uyanan Emmaş, dışarı çıktığında otomobilinin yerinde olmadığını gördü. Otomobilinin çalındığını anlayan Emmaş, polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, otomobili çalan şahıs yada şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Otomobilinin bulunmasını istedi

Zor şartlarda 7 yıl boyunca çalışarak aldığı otomobilin çalındığını söyleyen Abdullah Emmaş, "Çalışarak, çabalayarak zor şartlarda bir araba aldım. Sabah uyandığımda arabamın yerinde olmadığını fark ettim" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Öte yandan aynı sokakta yaşayan bir şahsa ait otomobilin de 3 kişi tarafından çalınmak istendiği, vatandaşların fark etmesi üzerine şahısların kaçarak uzaklaştığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yevmiye parasıyla aldığı otomobili çalındı

Yevmiye parasıyla aldığı otomobili çalındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber