Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

YGS kalemleri köy okullarındaki öğrencilere

Osmaniye'de lise öğrencileri, YGS bitiminde adaylardan topladıkları kalem, silgi ve kalemtıraşları, köylerdeki okullarda öğrencilere dağıttı

YGS kalemleri köy okullarındaki öğrencilere

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde bir gurup lise öğrencisi, YGS bitiminde adaylardan topladıkları kalem, silgi ve kalemtıraşları, köylerdeki okullarında eğitim gören öğrencilere dağıttı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fazıl Döğüşçü, AA muhabirine, gönüllü öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan "Eğitim İçin Bir Kalem de Sen Ver Projesi" kapsamında, hafta sonu yapılan YGS sonrası adaylardan topladıkları kalem, silgi, kalemtraşları, ilçeye bağlı köylerdeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

Bin 500 öğrenciyi sevindirdiklerini ifade eden Döğüşçü, "Bu çalışmayla ihtiyaç sahibi insanlar için toplumda duyarlılık oluşturmayı hedefledik. 17 okuldan toplanan kırtasiye malzemelerini önceden belirlenen köy okullarındaki öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.

Öğrencilerden Fatma Avşar ve Eda Demircioğlu da köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Aydınlar Köyü İlkokulu Müdürü Mehmet Alaybeyoğlu da örnek çalışmaya katkı sunan öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber