Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

YGS'de başarılı olan öğrencilerden ziyaret

Şırnak'ta YGS sınavında başarılı olan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz'ü ziyaret etti

YGS'de başarılı olan öğrencilerden ziyaret

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta YGS sınavında başarılı olan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'ü ziyaret etti.

Ziyarette, sınavda başarı elde eden Cizre Fen Lisesi son sınıf öğrencileri YGS 3 Türkiye 166'ncısı Dilan Kayaalp, YGS 4 Türkiye 452'ncisi Mehmet Nesim Sabaz  ve YGS 5 Tütkiye 2009'uncusu Yılmaz Sungur'u Alagöz, altınla ödüllendirdi.

Alagöz yaptığı konuşmada, öğrencilere başarılarının ömür boyu sürmesi temennisinde bulunarak, gençlerin başarısına katkıda bulunan okul müdürü, öğretmenleri ve ailelerine teşekkür etti.

Şırnak'ın eğitim ve olumlu başarılarla anılması gerektiğini ifade eden Alagöz, şöyle konuştu.

"İlimizde çalışılıp hayret edilince, eğitimdeki başarı çıtasının çok kısa sürede yükseleceğini hep birlikte göreceğiz. Bunun içinde il genelinde huzurun ve kardeşliğin hakim olması gerekmektedir. Bütün anne ve babaların bir eğitimci gibi eğitimin önemine inanmaları gerekir. Eğitimdeki başarı tek taraflı olmaz. Bunun en önemli ayaklarından birisi şüphesiz ki velilerdir. Velilerimizden bu konuda öğretmen ve öğrencilerimize, büyük destek bekliyoruz. Böylece ilimiz eğitimde adını daha iyi şekilde duyurabilsin."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber