Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

YGS'ye doğru

GAZİANTEP (AA) - Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, YGS öncesinde okul müdürleriyle toplantı düzenledi.Gündeş, toplantıdaki konuşmasında, pazar günü yapılacak olan sınavının...

YGS'ye doğru

GAZİANTEP (AA) - Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, YGS öncesinde okul müdürleriyle toplantı düzenledi.

Gündeş, toplantıdaki konuşmasında, pazar günü yapılacak olan sınavının huzur için de geçirilmesini istediklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçede genelindeki 16 okulun müdürüyle bir araya geldiklerini ifade eden Gündeş, şunları kaydetti:

''YGS'nin yapılacağı 16 okul haricinde bir de yedek okul bulunduruyoruz. Yani sınav günü belirtilen okullarda herhangi olumsuz bir durum yaşanırsa bu yedek okulumuzu devreye alacağız. İlçe genelinde lise son sınıf öğrencilerinden bin 626 öğrencimiz sınava girecek. Okulları, cumartesi günü normal mesai saatlerinde açık tutacağız. Böylelikle öğrencilerimiz sınav öncesi okulları görüp gezebilecekler."

Gündeş, okul müdürlerinden sınav günü okul çevresinde herhangi bir gürültüye neden olacak olası durumlarda ilgililerden yardım talep etmelerini de istedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber