Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

YGS'ye doğru

GAZİANTEP (AA) – Araban Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, YGS'ye girecek olan lise son sınıf öğrencilerine sınav kaygısı konulu seminer verildi.Kaymakamlık, Sosyal...

YGS'ye doğru

GAZİANTEP (AA) – Araban Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, YGS'ye girecek olan lise son sınıf öğrencilerine sınav kaygısı konulu seminer verildi.

Kaymakamlık, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde, 15 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS ile ilgili bilgiler verildi.

Sınav esnasında oluşacak kaygının giderilmesi amacıyla Psikolog Ali Haliloğulları ve Sosyolog Pınar Arslan tarafından sınava girecek öğrencilere snav stresini kontrol etmekle ilgili teknik bilgiler aktarıldı.

Kaymakam Serhat Karabektaş, seminerin ardından yaptığı konuşmada, seminer sayesinde öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak istediklerini vurguladı.

Öğrencilik yıllarında sınav öncesinde çok çalıştığını ifade eden Karabektaş, Bende, öğrencilerin sınav sırasında rahat olmalarını isteyerek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de eğitimin önemine işaret ederek ilçedeki eğitim başarı oranını yükseltmek istediklerini söyledi.

Araban Belediyesi, seminere katılan öğrencilere baklava ikram etti, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü de kalem dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber