Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

YGS'ye doğru

Trabzon Valisi Öz, yayımladığı mesajla öğrencilere başarı diledi

YGS'ye doğru

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 15 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Öz, mesajında, YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi.

Öz, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak yol aldığınız şu günlerde heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Bugüne gelene kadar okul- aile ve çevre üçgeninde hayata dair çok değerli davranış kuralları ve bilgiler öğrendiniz. Bu süreç, başta aileniz olmak üzere öğretmenleriniz, güzel şehrimiz Trabzon ve milletimiz açısından da önemlidir. Onun için gireceğiniz sınavda başarılı olmanızı canı gönülden temenni ediyorum. İlimizin derin kültür yapısını hem anlamalı hem de kullanmalıyız. Pek çok bilim, sanat, devlet adamı yetiştirmiş bu ilin gururlarından biri de gelecekte siz olabilirsiniz. Sevgili gençler, size inanıyor ve güveniyorum. Şimdiden sizleri kutluyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber