Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

YGS'ye giren öğrencilere moral yemeği

HAKKARİ (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce "Güvenli Gelecek İçin Eğitim Projesi" kapsamında YGS ve LYS hazırlık kurslarına katılan ve sınava...

YGS'ye giren öğrencilere moral yemeği

HAKKARİ (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce "Güvenli Gelecek İçin Eğitim Projesi" kapsamında YGS ve LYS hazırlık kurslarına katılan ve sınava giren 170 öğrenciye, moral yemeği verildi.

Polis Evi'nde verilen yemekte konuşan Vali Yakup Canbolat, öğrencilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

Öğrencilerin üniversiteye hazırlık döneminde hayatlarında dönüm noktası sayılabilecek bir virajda olduklarını ifade eden Canbolat, şöyle konuştu:

"Ümit ediyorum ki hepiniz inşallah YGS'de olduğu gibi bundan sonra ki sınavlarda da başarı gösterirsiniz. İnşallah Hakkari ilinin hak ettiği başarıyı yakalama ve geleceğinizin doğru şekillenmesi noktasında doğru tercih yaparak başarıyı yakalarsınız. Valilik olarak gençlerimizin önünün açılması, istikbalinin geliştirilmesi ve kalitenin yakalanması noktasında üzerimize düşen bir görev varsa bunu her zaman yapmaya ve sizlerin yanında olmaya hazırız. Başarı kolay yakalanmıyor. Hayatta hiçbir şey tesadüf değil. Eğer disiplinli, çalışkan ve gayretli olursanız başarıyı yakalarsınız. Öncelikle hevesleriniz, hayalleriniz ve idealleriniz olmalı. Bu noktada da dikkatli ve doğru yöntemlerle çalışmalısınız. Sizleri en iyi yerde ve en iyi okullarda görmeyi arzuluyoruz."

Ardından öğrenciler, Canbolat ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu'na üzerine isimlerini yazarak imzalarını attıkları yöresel poşu hediye etti.

Yemeğe, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber