Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Yığılca asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak

Yığılca Belediyesi ilçe merkezinde yaptığı alt yapı çalışmalarının ardından cadde ve sokakları asfaltlıyor.

Yığılca asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak

Yığılca Belediyesi ilçe merkezinde yaptığı alt yapı çalışmalarının ardından cadde ve sokakları asfaltlıyor.

Yığılca kent merkezinde ve mahallelerde alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üst yapı çalışmaları başladı. Bu kapsamda kışa kadar ilçenin önemli bir bölümü sıcak asfalt kaplaması yapılmış olacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar ilçeyi şantiyeye çevirdik. Çok şükür bu gün ise insanımızın en mutlu anı çünkü yüzde 95 oluşabilecek sıkıntılarımızı hallettik. Yerin dibine gömdüğümüz musluklarımızdan tertemiz suyu kesintisiz akacak. İlçenin hiç bir köşesinden alt yapıdan kaynaklanan pis kokular gelmeyecek. Enerji hatlarımız kardan fırtınadan etkilenmeyecek. Derelerimiz ışıl ışıl daha başka güzel yaklaşık bir aydan beri de çalışmaların tamamlandığı bölgelerde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Asfalt yapamadığımız alanlarda parke taşı çalışması yapıyoruz. Kısacası evinden çıkan vatandaşımızı hiç çamura toza bastırmak istemiyoruz. Çalışmalarımız kar yere düşünceye kadar sürecek. Yığılca halkının 60 yıllık rüyalarını gerçekleştiriyoruz. Kısacası Yığılca da girilmedik yer bırakmayacağız. Vatandaşımıza ne söz verdiysek üç kat fazlasını sunmaya devam edeceğiz. Hemen bunların ardından kış hazırlıklarını yapıp vatandaşımızın rahat bir kış mevsimini geçirmesini sağlayacağımız. Yığılca belediyesinin bütün birimleri 24 saat insanın hizmetinde olması için bütün arkadaşlarımızla ekip çalışması yapıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber