Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Yığılca’dan valiye tam kadro hayırlı olsun ziyareti

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ve İGM üyesi Hüseyin Yılgın, Vali Zülkif Dağlı'ya hayırlı olsun...

Yığılca’dan valiye tam kadro hayırlı olsun ziyareti

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ve İGM üyesi Hüseyin Yılgın, Vali Zülkif Dağlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Son valiler kararnamesi ile Düzce'ye Vali olarak atanan Zülkif Dağlı'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Kerem

Yalçıner ve İGM üyesi Hüseyin Yılgın'da Vali Dağlı'yı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Yiğit "Hem valimize hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Hem de Yığılca'mızla ilgili kısa bir bilgilendirme yaptık. Ümidimiz tamdır ki hem Düzce'miz hem de ilçemiz dünden daha farklı gelişmeler olacaktır. Sayın Valimiz tahminlerimizin ötesinde sıcak kanlı ve Düzce -hakkında bilgi sahibi olmuş bir büyüğümüz bizde en kısa zamanda sayın valimizi Yığılca'mıza beklediğimizi ilettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber