Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...11:57 Gazze’de can kaybı 32 bin 623’e yükseldi11:56 Emniyet Müdürlüğü “ Hırsızlık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılığı” led ekra...11:55 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Silahlı Hizmetler Kom...11:55 Başkan Bilgin, “Biz gerçekçiyiz milleti aldatmadık aldatmayacağız”11:52 Müsabakalardan madalyaları ile döndüler11:50 Doğanşehir’de toplu açılış11:50 Madagaskar’ı Gamane Kasıgrası vurdu: 11 ölü11:49 Hisarcık’ta kursiyerlere “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme “ konulu seminer
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2019 - 13:58 Yorum: 0

Yiğitali’ye modern hizmet binası

Osmangazi Belediyesi tarafından Yiğitali Mahallesi'nde inşâ edilen Yiğitali hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Yiğitali’ye modern hizmet binası

Osmangazi Belediyesi tarafından Yiğitali Mahallesi'nde inşâ edilen Yiğitali hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. Bünyesinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı hizmet binasında ince işçilikler devam ederken, çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

Yiğitali Mahallesi sâkinlerine kaliteli ve yerinde hizmet sunmak adına modern ve kullanışlı bir hizmet binası inşâ eden Osmangazi Belediyesi, faaliyetlerini bütün hızıyla sürdürüyor. Toplam 128 metrekare alan üzerine inşa edilen Yiğitali hizmet binasında muhtarlık, kahvehane ve misafirhane yer alacak. Temeli geçtiğimiz mart ayında atılan hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilikleri ve çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanmak üzere olan Yiğitali hizmet binasının yaz sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapmış oldukları hizmetler ve projeler ile köyleri yeniden câzibe merkezi hâline getirdiklerini belirterek, "2009-2014 döneminde belediyemizin sorumluluk alanında olmamasına rağmen köylere çeşitli yatırımlar yaptık. Sorumluluk alanımıza girmesiyle birlikte de köylerimize yatırımlarımızı hızlandırdık. Her köyümüze park ve spor sahaları inşa ediyoruz. Hizmet binaları ve meydanlar yapıyoruz. Köylerimizin yollarını yeniliyoruz. Köylerimiz artık herkesin yaşamak isteyeceği yerler oldu. Yiğitali, Osmangazi'nin güzel mahallelerinden bir tanesi. Köylerden şehre göç yaşanırken, bu güzel köyümüze dışarıdan gelenler daha fazla oluyor. Kısa süre içerisinde hizmete açacağımız hizmet binamızda Yiğitali'ye değer katacaktır. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yiğitali’ye modern hizmet binası

Yiğitali’ye modern hizmet binası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber