Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali:

"Tarım arazilerini güvence altına alarak çiftçilerimizin sorun yaşamasını sağlayan bekçilerimiz kutsal bir görev yapıyor"

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali:

BURSA (AA) - Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ova ve tarım arazilerini korumak için Yıldırım Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na tam destek verdiklerini belirterek, "Tarım arazilerini güvence altına alarak çiftçilerimizin sorun yaşamasını sağlayan bekçilerimiz kutsal bir görev yapıyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Edebali, Yıldırım Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nda görevli bekçilerle bir araya geldi.

Tarımın yapıldığı bölgeler olan Samanlı, Arabayatağı, Vakıf ve İsabey mahallelerinde Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bekçilerinin özveriyle çalıştığını vurgulayan Edebali, şunları kaydetti:

"Her mahallede oluşturulan bekçi timleri, birbirleri ile koordineli olarak bölgelerde adeta kuş uçurtmuyor. Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışan bekçilerimize destek vermeyi sürdüreceğiz. Tarım arazilerini güvence altına alarak çiftçilerimizin sorun yaşamamasını sağlayan bekçilerimiz kutsal bir görev yapıyor. Bizler de zabıta ve veterinerlik müdürlüğümüz aracılığıyla kendilerine desteğimizi esirgemiyoruz. Her mahallede oluşturulan bekçi timleri, birbirleri ile koordineli olarak bölgelerde adeta kuş uçurtmuyor. Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışan bekçilerimize destek vermeyi sürdüreceğiz."

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber