Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:48 Yorum: 0

Yıldırım Belediyesi’nden Erken Ödeme Çağrısı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi.

Yıldırım Belediyesi’nden Erken Ödeme Çağrısı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi.

Bina, arsa, arazi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergilerinin 2016 yılına ait birinci taksit son ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü saat 17.00'de sona eriyor. Yıldırım'daki hizmetlerin sağlıklı olarak sürmesi adına halkı vergilerini ödemeleri için belediye hizmet binasındaki veznelere beklediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Vergi geleceğimizin teminatıdır. Hemşehrilerimiz, daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin şuurunda. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı vergilerini ödemeye davet ediyorum. Vatandaşlarımızın vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları adına Yıldırım Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz" diye konuştu.

Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi internet adresi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Edebali, "Vatandaşlarımız vergi ödemelerini veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca Halkbank ve PTT şubelerinden de vergi borçlarının ilk taksitini ödeyebilirler" ifadelerini kullandı.

Taleplere anıt verebilmek için veznelerin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceğini bildiren Edebali, "Hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri için veznelerimiz hafta sonu da hizmet verecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber