Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Yıldırım Belediye'sinden personeline hizmet içi eğitim

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali: "Belediyeciliğin bütün hizmet alanlarına baktığınız zaman altyapıdan ulaşıma kadar işin detaylarını inceliyor, içerisinde de kaliteyi arıyoruz. Bu nedenle de eğitimlere azami önem gösteriyoruz"

Yıldırım Belediye'sinden personeline hizmet içi eğitim

BURSA (AA) -  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yılda kurum içerisinde toplam 5 bin 476 saat eğitim verildiğini bildirdi.

Yıldırım'ı eğitimli insan kaynağıyla geleceğe taşıyacaklarını belirten Başkan Edebali, yaptığı açıklamada, belediye personelinin de halka daha iyi hizmet verebilmesi için eğitimler aldığını söyledi.

Yıl boyunca personelin 24 farklı konuda eğitim aldığını belirten  Edebali, "Çeşitli konularda 5 bin 476 saat kurum içi eğitim verildi. Bu eğitimler ile hizmet çıtamızı daha da yukarılara taşımayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Yerel yönetimlerin hizmet yaparken sürekli bir kalite arayışı içerisinde olması gerektiğine dikkati çeken Edebali, şunları kaydetti:

"Belediyeciliğin bütün hizmet alanlarına baktığınız zaman altyapıdan ulaşıma kadar işin detaylarını inceliyor, içerisinde de kaliteyi arıyoruz. Bu nedenle de eğitimlere azami önem gösteriyoruz. Başta YIL-MEK kurslarındaki eğitimler olmak üzere hemşehrilerimize yönelik çalışmalarımız da sürüyor. YIL-MEK'te bu yıl 25 kurs merkezinde 49 branşta 9 bin 100 kursiyerimiz eğitim alıyor. İlçemizde okuma,yazma bilmeyen kimse kalmasın diye 'Eğitim Öğretim Seferberliği' projemizi, çocuklarımız yaşadıkları ilçenin tarihi ve kültürel özelliklerini öğrensin diye boyama kitabı projemizi başlattık. Yıldırım'da yabancı dil bilme oranını arttırmak için Bursa Teknik Üniversitesi ile yabancı dil protokolüne imza attık. İlçemizde eğitim gören 120 bin öğrencimiz arasında resim ve kompozisyon yarışmaları düzenleyerek de eğitime katkı sunduk"

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber