Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Haziran 2014 - 14:43 Yorum: 0

Yıldırım Belediyesi'nden personeline "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi

BURSA (AA) - Yıldırım Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenlendi. Yıldırım Belediyesi...

Yıldırım Belediyesi'nden personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi

BURSA (AA) - Yıldırım Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenlendi. 

Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen seminerin ilki 4 oturumda gerçekleştirildi. 450 personele eğitim verilen seminerde BURTEM Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) Eğitimcisi Gizem Soykan, işçilerin sağlığının gözetimi, çalışma ortamının gözetimi, eğitim, danışmanlık ve bilgilendirme, ilk yardım ve acil müdahale ile kayıt ve istatistik tutma hizmetleriyle ilgili çeşitli bilgiler verdi.

İş yerlerinde sağlıklı ve güvenlikli bir ortam oluşturmanın önemine değinen Soykan, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili mevzuat hakkında açıklamalarda bulundu.

Seminer, ilerleyen günlerde de devam edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber