Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Yıldırım Belediyesi’nden psikolojik destek

Yıldırım Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, vatandaşlara rehberlik hizmeti veriyor.

Yıldırım Belediyesi’nden psikolojik destek

Yıldırım Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, vatandaşlara rehberlik hizmeti veriyor.

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, 1 klinik psikolog, 1 psikolog, 1 aile danışmanı ve 2 sosyologdan oluşan kadrosuyla hizmet veren Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Birimi, 45 dakika süren seanslarda aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı ile yetişkin danışmanlığı konularında vatandaşlara destek veriyor. Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde Ocak 2016'dan bu yana, 275 Yıldırımlıya ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

Sosyal belediyecilik alanında örnek teşkil edecek projeler ürettiklerini aktaran Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, sağlık alanında Yıldırımlılara önemli hizmetler sunduklarını vurguladı. Güçlü toplumları oluşturmanın ancak sağlıklı fertler ve mutlu aileler ile mümkün olduğunun altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bilhassa sağlık alanında Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Cengiz Oğuz Sağlık ve Gençlik Merkezi, Yıldırım Tıp Merkezi'mizin yanı sıra Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi birimlerimizle vatandaşlarımızın beden ve ruh sağlığını korumalarına katkı sağlıyoruz" dedi.

Türk toplumun temel taşının aile olduğunu belirten Başkan Edebali, "Kültürümüzde aile bağları dünyanın hiç bir yerinde olmadığı kadar güçlüdür. Aile kavramının korunması ve aile içerisinde yaşanabilecek meselelerin çözümüne katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz "Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'mizde ailelere ve bireylere önleyici, geliştirici, rehberlik hizmeti veriliyor. Maksadımız herkesin, huzurlu ve mutlu olduğu bir Yıldırım inşa etmek" ifadelerini kullandı.

Ücretsiz olarak hizmet verilen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi'nden bilgi alabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber