Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2014 - 10:43 Yorum: 0

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden "Hz. Peygamber ve Samimiyet" yarışması

ANKARA (AA) - Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Çankaya Müftülüğünün işbirliğinde Ankara'da üniversite öğrencileri arasında "Hz. Peygamber ve Samimiyet Konulu" bir yarışma düzenleneceği...

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden 'Hz. Peygamber ve Samimiyet' yarışması

ANKARA (AA) - Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Çankaya Müftülüğünün işbirliğinde Ankara'da üniversite öğrencileri arasında "Hz. Peygamber ve Samimiyet Konulu" bir yarışma düzenleneceği duyuruldu.

Üniversite Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılında Kutlu Doğum Haftası’nda "Hz. Peygamber ve Samimiyet" temasının işleneceği belirtildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Çankaya Müftülüğünün işbirliğinde Ankara’da bulunan üniversite öğrencileri arasında düzenlenecek yarışmaya, öğrenciler makale, şiir veya slayt sunumu hazırlayarak katılabileceği bildirildi.  Yarışması için müracaatların en geç 2 Nisan 2014 tarihine kadar [email protected] adresine yapılması gerektiği kaydedilirken, birinciye umre ziyareti, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye tam altın ve mansiyon ödülleri verileceği ifade edildi.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Yarışmada, Hz. Peygamber, din ve samimiyet, Peygamberimizin hayatından samimiyet örnekleri, toplumsal güvenilirlik açısından samimiyet, insan ilişkilerinin devamında samimiyetin yeri, samimiyetin fert ve toplum hayatı açısından önemi konuları işlenecek. Başvuru şartları ise yarışma, Ankara ili içerisindeki devlet veya vakıf üniversitelerinin ön lisans ve lisans düzeylerinde öğrenim görmekte olan herkese açıktır. Yarışmaya gönderilen makale, şiir, slayt sunumu, daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış, başka bir yarışmada ödül kazanmamış ve yayım haklarının verilmemiş olması gerekir. Eserler, TC Anayasasına, kanunlara, milli menfaatlere, milli birlik ve bütünlüğe aykırı unsurlar taşımamalıdır. Eserler, yaşayan Türkçe ile eserin türüne ve maksadına uygun bir üslupla yazılmalıdır. Eserler, en geç 2 Nisan 2014 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmelidir. Yarışmaya katılanlar, bu şartları peşinen kabul etmiş sayılır. Belirtilen şartlara uymayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen eserlerin sorumlulukları yazarlara aittir. Gönderilen eserler iade edilmeyecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber