Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Yıldırım İlçe Kaymakamı Aydın, Başkan Dündar'ı ziyaret etti

BURSA (AA) - Yıldırım İlçe Kaymakam'ı Mehmet Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti.Kaymakam Aydın'ı makamında ağırlayan Başkan Dündar, Osmangazi...

Yıldırım İlçe Kaymakamı Aydın, Başkan Dündar'ı ziyaret etti

BURSA (AA) - Yıldırım İlçe Kaymakam'ı Mehmet Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Aydın'ı makamında ağırlayan Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Aydın'a bilgi verdi.

Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda, refah ve mutluluk için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Belediyenin geliştirdiği projelere ait maketlerin bulunduğu alanı ziyaret eden Kaymakam Aydın'a, projeler hakkında bilgi veren Başkan Dündar, şunları kaydetti:

"Bu dönem eğitimden sağlığa, kültürel mirasımızın korunup yaşatılmasından spor ve güvenliğe kadar, hayatın her alanında projeler geliştirdik. Şu anda inşaatı devam eden Uluslararası Murat Hüdavendigar Lisesi, sadece Bursa değil, Türkiye'nin milli eğitim tarihinde tek çatı altında hayata geçirilmiş uluslararası düzeydeki en büyük okul projesi. Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi, Dünya'nın ikinci tam panoramik müzesi olacak. Yakında kazmayı vuracağımız Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projemiz, gerek mimarisi, gerek uygulama projesi olarak bakanlık tarafından örnek gösterilen bir proje. Osmangazi'de insan odaklı hizmet geliştirmeye devam ediyoruz."

Kaymakam Aydın, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Dündar'ı kutladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber