Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Kasım 2014 - 16:38 Yorum: 0

Yıldırım Kent Konseyinin uyuşturucuyla mücadele seminerleri

BURSA (AA) - Yıldırım Kent Konseyi Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu öncülüğünde, okullarda öğrenci velilerine "uyuşturucuyla mücadele semineri" veriliyor.Yıldırım ilçesinde belirlenen...

Yıldırım Kent Konseyinin uyuşturucuyla mücadele seminerleri

BURSA (AA) - Yıldırım Kent Konseyi Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu öncülüğünde, okullarda öğrenci velilerine "uyuşturucuyla mücadele semineri" veriliyor.

Yıldırım ilçesinde belirlenen 10 okulda planlanan seminerlerin üçüncüsü, Erdoğan Şahinoğlu İlkokulunda gerçekleştirildi.

Programa, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü İlker Türkbayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci ve veliler katıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi İl Temsilcisi Hasan Uyar ve Psikolog Abdurrahman Dülger, programda birer sunum yaparak uyuşturucu ve bağımlılığının zararlarını anlattı.

Uyar ve Dülger, uyuşturucu kullanımında merak ve arkadaş etkisi, grup baskısının yanı sıra gençlere rol model olan kişilerin örnek olmasıyla ilgili velileri bilgilendirdi. Ayrıca uyuşturucunun kanuni kısıtlılığı ve tedavi merkezleri hakkında bilgi verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber