Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Yıldırım vizyon projelerle geleceğe yürüyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşı mağdur etmeden hayata geçirecekleri projelerle Yıldırım'ı Türkiye'nin göz bebeği haline...

Yıldırım vizyon projelerle geleceğe yürüyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşı mağdur etmeden hayata geçirecekleri projelerle Yıldırım'ı Türkiye'nin göz bebeği haline getireceklerini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Başkan Yardımcısı Mustafa Andıç, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Tahtalı ve Hüseyin Kul'u ağırladı. Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gelinen son aşamalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hayata geçirecekleri vizyon projelerle Yıldırım'a "altın dönem" yaşatacaklarını söyledi. Edebali, "Yıldırım'ın geleceğini inşa etme yolunda hedefe emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Eşi benzeri olmayan projelerimizle sadece Bursa'da değil Türkiye'de örnek bir ilçe konumuna geleceğiz" diye konuştu.

Kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri ile Yıldırım'ı hem fiziki, hem de sosyal yönden geleceğe taşıyacaklarını vurgulayan Edebali, "Kentsel dönüşümde insanların hayatına uygun alanlar yapamazsak tam anlamıyla başarıyı yakalayamayız. Yıldırım'daki en önemli amacımız insanların mağdur olmayacağı bir dönüşüm hamlesini tam anlamıyla gerçekleştirmek olacaktır. Türkiye'nin en büyük spor kompleksi olacak 5 bin kişilik kapasiteye sahip spor kompleksimizin temelini attık. . Ülkemizde bir ilk olacak Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi Sular Vadisi ve Doğa Parkı'nın temeli için artık gün sayıyoruz. Molla Yegan Kültür Merkezi, Osmanlı Çarşısı, Değirmenönü-Karapınar ve Vatan mahallelerinde inşa edilecek Gençlik Merkezleri'nin yanı sıra Mimarsinan, Piremir ve Millet mahallerinde yapılacak kapalı pazaryerleri ile ilçemizin kültürel ve sosyal yaşamına artı değerler katacağız" ifadelerini kullandı.

Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesi hakkında da bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, bölgede yaşayan insanların daha mutlu ve huzurlu olabilecekleri mekanlar tasarladıklarını söyledi. Edebali, "Kentsel dönüşümün başarılı olduğu yerlerde vatandaş ve belediyenin yakın işbirliği gerçekleştirerek bu başarıyı elde ettiklerini görüyoruz. Bu hedef doğrultusunda vatandaşı mağdur etmeden tamamlanacak kentsel dönüşüm bizlerin övünç kaynağı olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ise, dönüşüm hamlesinin Yıldırım'ın çehresini değiştireceğine inandığını söyledi. Yıldırım Belediyesi ile birlikte kentsel dönüşüm hamlesinde ortak hareket etmek istediklerini aktaran Adil Gökçadır, "Bundan önce Yıldırım Belediyemiz ile ortak çalışmalara imza atmıştık, bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkanımızın kentsel dönüşüm konusuna ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Bu konuda kendilerini özellikle tebrik ediyorum. Bizler her zaman kentsel dönüşümün bir plan sonrası yapılmasını aksi halde bina dönüşümünden öte gidemeyeceğini ve sabırla, kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini söylüyoruz. Hayata geçecek vizyon projeler, Yıldırım'ı sadece Bursa'da değil aynı zamanda Türkiye'de örnek bir ilçe haline getirecektir" şeklinde konuştu.

Yıldırım vizyon projelerle geleceğe yürüyor

Yıldırım vizyon projelerle geleceğe yürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber