Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 14:13 Yorum: 0

Yıldırım’da evlilik okulu kayıtları başlıyor

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği evlilik okuluna kayıtlar başlıyor.

Yıldırım’da evlilik okulu kayıtları başlıyor

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği evlilik okuluna kayıtlar başlıyor.

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlediği evlilik ve aile okulu, çiftlerin birlikte kuracakları hayatı sağlam temeller üzerine oturtmalarına zemin hazırlıyor. Ücretsiz kurslarda 2015-2016 eğitim döneminde 643 kursiyer derslere katıldı. Barış Manço Kültür Merkezi, mahalle konakları ve muhtarlıklarda verilen eğitimlerin yeni dönem kayıtları ise 1 Eylül'de başlıyor. Aile içi iletişim, psikolojik danışmanlık, evlilik ve sağlık ile kişisel gelişim ve toplumsal cinsiyet konularında eğitimler verilen okulda evliliklerin sağlam temelli ve güçlü şekilde oluşmasına katkı sağlanıyor. Bir dönemi 4 hafta süren evlilik ve aile okuluyla ilgili vatandaşlar "444 16 02" Yıldırım Çağrı Merkezi'nden ve Barış Manço Kültür Merkezi'nden bilgi alabilecek.

Aile kurumunun her zaman güçlendirilmesi gerektiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, sevgi, saygı ve merhametin öğrenildiği aile kültürüne sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek, "Toplum ailede kazanılan temellerle güçlü olur. Fertler, aile içerisinde gördükleri sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet ve bir olma duygusu ile toplumu oluşturmada önemli rol oynayacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber