Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Temmuz 2014 - 11:08 Yorum: 0

Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar:

Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası

ÇANKIRI (AA) - Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, 6 Türk sporcunun Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda yarı final oynayacağını söyledi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın İtalya'nın Asisi kentinde devam ettiğini anlattı.

Şampiyonaya 10 sporcuyla katıldıklarını kaydeden Çınar, şöyle konuştu:

"57 kiloda Ayşenur Yılmaz Çek Cumhuriyeti'nden, 80 üzeri kiloda Melike Çakar Macaristanlı, 70 kiloda Nur Ağaoğlu Ukraynalı, 60 kiloda Urguya Us Ukraynalı, 75 kiloda Busenaz Sürmeneli Romanyalı rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi. Saniye Senay Demircioğlu ise daha önceden yarı finali garantilemişti. 10 sporcuyla geldiğimiz İtalya'da 6 boksörümüz yarı finale çıkarak madalya almaya hak kazandı. Bu sonuçlardan çok memnunuz.  Şu ana kadar olan sonuçlardan memnunuz. İnşallah bu sonuçlar önümüzdeki maçlara da yansır."

Çınar, sporcular arasında birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu vurgulayarak, "Güzel ortam var. Boksörlerimiz sonuçlardan memnun, uyumlu bir ekip olduk. Türkiye'ye şampiyonadan bayram hediyeleri getirmek istiyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber