Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na doğru

Yıldız Bayan Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Çınar:"Dünya Şampiyonasına tüm gücümüzle hazırlanıyoruz"

Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na doğru

ÇANKIRI (AA) - Yıldız Bayan Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, Dünya Şampiyonasına tüm güçleriyle hazırlandıklarını söyledi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldız Bayan Boks Milli Takım kampının, Çankırı'da başladığını belirtti.

Tayvan'da 14-24 Mayıs'ta yapılacak Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası için ilk kampı Kastamonu'da yaptıklarını bildiren Çınar, Çankırı'daki kampın 17 Nisan'a kadar devam edeceğini vurguladı.

Yıldız bayan kategorisinden 26 sporcunun kampa girdiğini dile getiren Çınar, "Günde çift antrenmanla Dünya Şampiyonasına hazırlanıyoruz. Güç ve kondisyon çalışması yapıyoruz. Kampın sonuna doğru teknik-taktik çalışması yapacağız. Dünya Şampiyonasına tüm gücümüzle hazırlanıyoruz" dedi. 

Ahmet Çınar, bu kampın çok önemli olduğunu belirterek, "Bu kamp Dünya Şampiyonası öncesindeki son kampımız bu nedenle çok önemli. Bu çok önemli kampın yapılmasında Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız'ın büyük katkısı oldu" ifadesini kullandı.

ETİKETLER: Çankırı , milli takım
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber