Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:25 Yorum: 0

Yıldızlar Okullararası Halk Oyunları Bölge Yarışması sonuçlandı

MALATYA (AA) - Malatya'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Halk Oyunları Bölge Yarışması sonuçlandı.

Yıldızlar Okullararası Halk Oyunları Bölge Yarışması sonuçlandı

Atatürk Spor Salonu'ndaki yarışmada, yıldızlar, düzenlemesiz ve düzenlemeli dalda İstanbul, Ankara, Bitlis, Malatya, Diyarbakır, Van, Şırnak, Muş, Hakkari, Elazığ, Batman ve Bingöl'den gelen okul takımları yarıştı. 

Düzenlemesiz dalda Diyarbakır Fatih Ortaokulu takımı birinci, Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu takımı ikinci, Van Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu takımı üçüncü oldu.

Düzenlemeli dalda ise Van Ali Vali Cevdet Bey Ortaokulu takımı birinci, İstanbul Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu takımı ikinci, Batman Yavuz Selim Ortaokulu takımı ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını ve belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Ömer Dağdelen, Halk Oyunları Merkez Hakem Kurulu üyeleri Şükrü Üzümcü ve Kemal Deniz verdi.  

Yarışmada ilk iki sırayı alan takımlar, 15 Mayıs'ta Nevşehir düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber