Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Kasım 2017 - 15:03 Yorum: 0

Yıldızlarda basketbolun şampiyonları belli oldu

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı okul spor faaliyetleri Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Basketbol il birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların...

Yıldızlarda basketbolun şampiyonları belli oldu

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı okul spor faaliyetleri Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Basketbol il birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Basketbol İl Birinciliği Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçların ardından sona erdi. Müsabakalar sonucunda Yıldız Erkekler kategorisinde birinci Süleyman Demirel Ortaokulu, Yıldız Kızlar kategorisinde de birinci Mehmet Uluğcan Ortaokulu oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ve Beden Eğitimi öğretmenleri takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber