Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Kasım 2014 - 13:53 Yorum: 0

Yılın Öğretmeni seçilen Tekin'den İlçe Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Kızıltepe’de yaptığı başarılı çalışmalarla yılın öğretmeni seçilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin, Ankara dönüşü İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Yılın Öğretmeni seçilen Tekin'den İlçe Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Yılın Öğretmeni seçilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, Tekin'in Ankara’da Mardin’i temsil etmesinden dolayı memnun olduklarını, başarılı ve güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Yılın Öğretmeni seçilen Tekin ise Ankara’da bulunduğu 5 günlük süreyi iyi geçirdiğini belirtti.

Mardin için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Tekin, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Milli Eğitim Bakanımız ve milletvekilimizle görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle Aksaray'da ilk olarak öğretmenleri ağırlaması, bize verdikleri değerin bir göstergesidir. Orada ilimizle ilgili bazı sıkıntıları müsteşarlarımızla, bakanlarımızla ve müdürlerimizle konuşma fırsatı bulduk. Onlarda her şeyin farkındalar. Sıkıntıların giderilmesi konusunda yardımcı olacaklarını dile getirdiler. İnşallah bundan sonrada ilimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber