Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 25 Şubat 2022 - 10:53 Yorum: 0

“Yılın Yenilikçi İletişim Projesi” ödülü Başakşehir’in

Başakşehir Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği Başakşehir Yeni Medya Akademi ile Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri'nde "Yılın Yenilikçi...

“Yılın Yenilikçi İletişim Projesi” ödülü Başakşehir’in

Başakşehir Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği Başakşehir Yeni Medya Akademi ile Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri'nde "Yılın Yenilikçi İletişim Projesi" ödülüne layık görüldü.

Hayata geçirdiği gençlik yatırımlarıyla yerel yönetimlere örnek olan Başakşehir Belediyesi ödüle doymuyor. Türkiye'de bir ilk olarak kapılarını açan ve bünyesindeki Radyo Akademi, YouTube Akademi, Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu, Dublaj Okulu ve Sinema Okulu ile gençleri sektörün deneyimli isimleriyle buluşturan Başakşehir Yeni Medya Akademi, Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri'ne damga vurdu. Türkiye'deki yerel yönetimlerin, başarılı marka ve isimlerin ödül aldığı gecenin sunuculuğunu Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz yaptı.

Ticari kaygı ve kar amacı güdülmeden şehirlerin geleceğine ışık tutmak ve toplumsal fayda odaklı projeleri desteklemek amacıyla düzenlenen ödüller sahiplerini buldu. "Yılın Yenilikçi İletişim Projesi" ödülüne gençlere sektörün deneyimli isimlerinden eğitim alma imkanı sağlayan Başakşehir Yeni Medya Akademi ile Başakşehir Belediyesi layık görüldü. Ödülü Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu adına Basın Danışmanı Necip Fazıl Ergüt aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber