Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Yıllar önce yanlış döşenen içme suyu hattı yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Zaferiye Mahallesi 131. Sokakta yer alan eski içme suyu...

Yıllar önce yanlış döşenen içme suyu hattı yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Zaferiye Mahallesi 131. Sokakta yer alan eski içme suyu hattını yenileyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, uzun yıllar önce plansız döşenmiş eski hatları da düzenleniyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri Kula'nın Zaferiye Mahallesinde eski içme suyu hattını yeniledi. Ayrıca, plansız yerleşim sebebiyle evlerin altından geçen hat da düzenlendi. Mahallede devam eden çalışmalar Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Temsilcisi Adem Zobudoğuş tarafından yakından takip edildi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile yaşanabilecek olası patlaklarda hanelerde ortaya çıkabilecek sorunların da önüne geçilmiş oldu.

"Ekiplerimiz birçok problemi ortadan kaldırıyor"

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, yaptıkları çalışmalar ile uzun yıllar önce hatalı yapılan işleri de düzenlediklerini söyledi. Açaba, "MASKİ olarak, yıllar önce hatalı bir şekilde döşenmiş hatlar üzerinde de çalışıyoruz. Kula ilçemizde de böyle bir çalışmaya imza attık. Ekiplerimiz birçok problemi ortadan kaldırıyor. Zaferiye Mahallesi 131. Sokak Refet Üçelli İlkokulu'nun yanından geçen hat ekiplerimizin çalışmaları sayesinde düzenlendi. Binaların da altından geçen hattı da taşıyan ekiplerimiz, hatta meydana gelebilecek olası arızalara da daha kısa sürede müdahalede bulunabilecek" dedi.

Yıllar önce yanlış döşenen içme suyu hattı yenilendi

Yıllar önce yanlış döşenen içme suyu hattı yenilendi

Yıllar önce yanlış döşenen içme suyu hattı yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber