Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 09 Mart 2018 - 14:43 Yorum: 0

Yılmaz Morgül, Ankaralı kadın hayranlarıyla buluştu

ANKARA (İHA) – Başkent'in eğlence merkezlerinden Winner İncek'te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan "Kadınlar Matinesi" programında...

Yılmaz Morgül, Ankaralı kadın hayranlarıyla buluştu

ANKARA (İHA) – Başkent'in eğlence merkezlerinden Winner İncek'te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan "Kadınlar Matinesi" programında ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, kadın hayranlarıyla buluştu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ankara'da Winner İncek'te hazırlanan "Kadınlar Matinesi" programıyla kutlandı. Türk sanat müziğinin başarılı yorumcularından Yılmaz Morgül'ün sahne aldığı gecede başkentli kadınlar müzik ve eğlenceye doydu. Türk sanat müziğinin nadide eserlerini yorumlayan ünlü sanatçı, kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkılarla da konuklarının beğenisine sundu.

Ankara'da bulunmanın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren başarılı sanatçı Yılmaz Morgül, "Kadınlar varlık sebebimiz. Sadece 8 Mart değil, her gün onlar için özel olmalı. Hayatımızın olmazsa olmazlarısınız. Kadına kadın diyoruz, çocuğa çocuk" dedi.

Toplumsal konulara olan duyarlılığı ile de ayakta alkışlanan usta sanatçı, bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere hayranlarına veda etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber