Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 21 Eylül 2017 - 11:18 Yorum: 0

Yılmaz Vural, halı saha maçını yorumladı

QNB Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Süper Finali 16-17 Eylül tarihlerinde Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Yılmaz Vural, halı saha maçını yorumladı

QNB Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Süper Finali 16-17 Eylül tarihlerinde Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Keyifli geçen organizasyonun finalinde İzmir temsilcisini 2-0 mağlup eden ev sahibi İstanbul ekibi şampiyon oldu.

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Samsun şampiyonlarının katıldığı organizasyon futbol şöleni şeklinde geçti. Türk futbol dünyasının en renkli teknik adamı Yılmaz Vural, hem maçları yorumladı hem de esprileriyle finale renk kattı. İstanbul ekibinin şampiyon olduğu turnuvada İzmir 2. olurken, Erzurum 3., ve Antalya ise 4. oldu.

Organizasyonun onur konuğu ise Fırat Aydınus oldu.

Yılmaz Vural, halı saha maçını yorumladı

Yılmaz Vural, halı saha maçını yorumladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber