Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi12:29 Kadıköy Fikirtepe’de 2 metrobüs kaza yaptı12:29 CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor12:29 Taste Of The World Dünya Lezzetleri CarrefourSA’da buluştu12:28 Dr. Doğan: "20’li yaşlar cilt bakımı rutinine başlamak için ideal bir zaman...12:28 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bir aracın lastiği patladı: Kilometrelerce a...12:28 Şanlıurfa GAP Havalimanı’nı yılın ilk çeyreğinde 200 bin kişi kullandı12:28 Karnaval Komitesi Başkanı Bozkurt: "Karnaval 5 milyar TL’nin üzerinde ekono...12:27 Ankara’da çeşitli suçlardan aranan bin 158 kişi yakalandı12:26 Hakkında 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı12:25 ATSO Başkanı Bahar: “Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor”
Spor 02 Temmuz 2020 - 22:48 Yorum: 0

Yılmaz Vural: “Ligdeki son 3 hafta heyecanlı hale geldi”

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Puan yakınlaşması ligin son 3 haftasını heyecanlı hale getiriyor. İnşallah bundan sonra bir şanssızlık...

Yılmaz Vural: “Ligdeki son 3 hafta heyecanlı hale geldi”

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Puan yakınlaşması ligin son 3 haftasını heyecanlı hale getiriyor. İnşallah bundan sonra bir şanssızlık yaşamayız" diye konuştu.

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Akhisarspor deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kesin kazanmak amacıyla burada olduklarını belirterek, "İstanbulspor'un 1 gün evvel rakibi Adanaspor ve Osmanlıspor'un kaybetmesiyle onların ligde kalmasını sağlamıştı. İstanbulspor bu anlamda kadrosunda oynayan 5 oyuncusundan eksik haldeydi. 5 tane yepyeni oyuncuyla oynadılar onlar yerine. Bunun öncesinde çok çok deneyimimiz olmuştu. Türkiye'de en çok paslı oyun oynayan bir takım İstanbulspor, hocalarını kutluyorum. İkinci devre yaptıkları değişikliklerle Erdem ve Emir gibi genç kardeşlerimiz oyuna katıldı. Bizim kadromuzda da 6 oyuncumuz yoktu, 4 ü sakatlık, 2'si ceza nedeniyle. Geçen hafta 7 oyuncumuz yoktu. Altay maçından sonra 2 tane maç kazanmak son 3 haftaya 51 puanla girmek nasip oldu. Artık ligin Hatay dahil olmak üzere 1. ve 2.'si yok. Öyle maçlar oynayacağız ki İstanbulspor'un kadro yapısına bakılınca yenerim diye bakılacak bir takım değil. O yüzden tedbirli konuşmamız gerekiyor. Biz önce kazanalım 60 puan yapalım diye düşünüyoruz. Maç maç bakıyoruz. 3 tane geriye maçımız kaldı. Bu hafta Balıkesirle oynayacağız, sonra Boluspor ve sonra Keçöregücü gelecek. Dolayısıyla herkesin play-off'ta olma ve ben çıkabilir miyim gibi oynayacağı lig var. Puan yakınlaşması ligin son 3 haftasını heyecanlı hale getiriyor. İnşallah bundan sonra bir şanssızlık yaşamayız. Önümüzdeki hafta sakat oyuncularımız dönemeyecek ama cezalı oyuncularımız dönecek. Bu hafta sadece kalecimiz kart gördü. O yüzden kart cezalımız yok. Biraz dinlenip hemen Balıkesir takımını misafir edeceğiz ve o maça hazırlanacağız. Ben hakem kardeşimi tebrik ediyorum. Bizim adımıza çok gergin maçtı. Eleştirilecek bir taraf varsa Lukac topu aldığında kontra başlayacaktı ama arkası dönüktü faul verdi. Kalecimiz orada haklı itirazına kart gösterdi. Maç boyunca yaptığı 1 hataya hata demem. Kendisini kutluyorum. Oyunda hakemlik bir problem olmadı. İstanbulspor'u canı gönülden kutluyorum. Çok keyifli iyi top yapan bir takım. Birkaç tane daha bitirici oyuncu olsa bugün onlarda play-off'ta olabilirdi. Kulüp başkanı benim dostum ve yakın olduğum bir camia" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber