Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Spor 13 Temmuz 2020 - 13:58 Yorum: 0

Yılmaz’dan şampiyona kutlama

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'u zirvede tamamlayan Bursa Yıldırımsporlu şampiyonların sevincine ortak...

Yılmaz’dan şampiyona kutlama

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'u zirvede tamamlayan Bursa Yıldırımsporlu şampiyonların sevincine ortak oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta Yıldırım'ı ve Bursa'yı temsil eden Bursa Yıldırımspor, Covid-19 salgını sebebiyle liglere verilen aranın ardından, Türkiye Futbol Federasyonu'nun alt ligleri oynatmama kararı almasıyla,zirvesinde yer aldığı grupta şampiyon ilan edildi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'u şampiyon olarak tamamlayarak TFF 3. Lig'e yükselen ve 15 yıl aranın ardından amatör liglerden profesyonel lige çıkan ilk Bursa takım olan Bursa Yıldırımspor'u tebrik edenlerden biri de Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz oldu. Belediye önünde Bursa Yıldırımspor Kulüp Başkanı Ekrem Senal ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik kadro, sporcular ve ailelerini AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile ağırlayan Başkan Yılmaz, şampiyonluk coşkusunu paylaştı.

Bursa Yıldırımspor'un elde ettiği şampiyonlukla ve profesyonel liglerde Yıldırım'ı temsil edecek olmaları nedeniyle ilçenin gururu olduklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesini sezon boyunca zirvede sürdürerek hak ettiği şampiyonluğa ulaşan ilçemizin temsilcisi Bursa Yıldırımspor'un Başkanı Ekrem Senal'ı, yönetimini, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimiz yürekten kutluyorum. Yıldırım'ın adı artık profesyonel liglerde anılacak. Elde edilen bu başarı, ilçemizin gençlerini ve çocuklarını da spor yapmaya teşvik edecek. Bu şampiyonlukta emeği geçenleri kutluyor, yeni sezonda TFF. 2. Lig yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından belediye önünde yapılan davullu zurnalı kutlama ile şampiyonlar gönüllerince eğlendi.

Yılmaz’dan şampiyona kutlama

Yılmaz’dan şampiyona kutlama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber