Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Şubat 2017 - 13:08 Yorum: 0

Yivsiz tüfek kullanımı yasaklandı

Şanlıurfa Valiliği tarafından uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması...

Yivsiz tüfek kullanımı yasaklandı

Şanlıurfa Valiliği tarafından uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması olağanüstü hal uygulaması devamı süresince yasaklandı.

Ülke genelinde terör olaylarına karşı alınan tedbirler doğrultusunda, Şanlıurfa'da da bazı tedbirlerin alınması bağlamında "Yivsiz tüfeklerin kullanımının ve taşınmasının Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması ve kısıtlanması" yönünde Valilik kararıyla tedbir alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Ruhsatlı olsa dahi güvenlik kuvvetlerince kullanılan uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması kararı alınmıştır" denildi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar yarın itibariyle yürürlüğe girecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber