Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Eğitim 23 Temmuz 2019 - 16:08 Yorum: 0

YKS’nın başarılı öğrencileri altınla ödüllendirildi

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nda Manisa 1'incisini de çıkaran Gediz Anadolu Lisesinin Türkiye sıralamasında ilk bine giren 5 öğrencisi Şehzadeler...

YKS’nın başarılı öğrencileri altınla ödüllendirildi

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nda Manisa 1'incisini de çıkaran Gediz Anadolu Lisesinin Türkiye sıralamasında ilk bine giren 5 öğrencisi Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara tarafından altınla ödüllendirildi.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şube Müdürü Nalan Kumray Cin, Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz ve okulun ilk binde yer alan 5 öğrencisini ağırladı.

Başarılı öğrencileri tek tek tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara öğrencilerin hangi üniversiteleri ve bölümleri tercih edecekleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, "Bizim şimdiye kadar tespit ettiğimiz, İlk binde 5, 1000-5 bin arasında 9, 5 bin-15 bin arasında 12, 15 bin-30 bin arasında 11 ve 30 bin üstünde 15 olmak üzere toplam 52 öğrencimiz dereceye girdi. Sınava 103 öğrencimiz girdi. Tam sonuçlar elimize geldiğinde başarı sıralamaları daha da netleşecek. Her yıl artan bir başarı ivmemiz var. Bunda öğretmenlerimizin de payı çok büyük. Sayısalda Türkiye 65'incisi olan Enes Dursun isimli öğrencimizin de Manisa birincisi olduğunu öğrendik. Tüm çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

Kaymakam Çaykara, sayısalda Manisa 1. ve Türkiye 65'incisi olan Enes Dursun, Sözelde Türkiye 210'uncusu olan Hüseyin Çağrı Bayram, Eşit Ağırlıkta Türkiye 566'ncısı olan Mert Kesik, Sözelde Türkiye 574'üncüsü olan Saadet Elden ve Eşit Ağırlıkta Türkiye 617'ncisi olan Gülce Can'ı altınla ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

YKS’nın başarılı öğrencileri altınla ödüllendirildi

YKS’nın başarılı öğrencileri altınla ödüllendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber