Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Haziran 2021 - 13:33 Yorum: 0

YKS’nin ilk oturumu tamamlandı

YKS'nin ilk oturumu tamamlandı. Sınavın bitmesinin ardından öğrenciler dışarıda kendilerini bekleyen aileleriyle heyecan ve mutluluklarını paylaşarak...

YKS’nin ilk oturumu tamamlandı

YKS'nin ilk oturumu tamamlandı. Sınavın bitmesinin ardından öğrenciler dışarıda kendilerini bekleyen aileleriyle heyecan ve mutluluklarını paylaşarak okuldan ayrıldı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 12.30 itibariyle tamamlandı. İstanbul Üniversitesi Beyazı Kampüsü'nde sınava giren öğrenciler sürenin bitmesiyle kendilerini dışarıda bekleyen aileleriyle duygularını paylaştı. Bazı öğrenciler sınavın iyi geçtiğini belirtirken kimileri de zorluğundan yakındı.

"Süre yeterliydi"

Öğrencilerden Elif Aydın, sınavın kolay olduğunu ifade ederek, "Eskiden olduğu gibi uzun paragraflar yoktu, o açıdan iyiydi. Fen dersi biraz zor geldi bana. Türkçe'yi beğendim. Süre iyiydi diğer sınavlara göre güzeldi" dedi.

Mustafa Arslan ise "Zordu yapamadığım için erken çıktım. En çok Türkçe dersinde zorlandım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber