Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Eylül 2017 - 13:58 Yorum: 0

Yoğun bakımdaki İrem Derici’den ilk görüntü

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bilgi verdikten sonra, yoğun bakımdaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Yoğun bakımdaki İrem Derici’den ilk görüntü

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bilgi verdikten sonra, yoğun bakımdaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüde, Derici'nin yorgun olduğu ve el salladığı görülüyor.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, bir süredir özel bir hastanenin yoğun bakımında bağırsak enfeksiyonu tedavisi görüyor. Derici, dün sosyal medya hesabından hayranları için son durumunu içeren bir mesaj yayınladıktan sonra, şimdi de yoğun bakımda yatarken ki halini hayranları ile paylaştı. Görüntüde, şarkıcının yorgun olduğu ve hayranlarına el salladığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber