Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Yoğun talep, kurs açtırdı

BİTLİS (AA) - Hizan'da vatandaşların yoğun talebi üzerine İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM), "Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği" kursunu açtı.Hizan...

Yoğun talep, kurs açtırdı

BİTLİS (AA) - Hizan'da vatandaşların yoğun talebi üzerine İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM), "Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği" kursunu açtı.

Hizan Öğretmenevi Toplantı Salonunda verilen kursta konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Özdemir, Hizan'da ilk defa bu kursu açtıklarını söyledi.

Kursa katılmak için sürücü kursu mevzuatına uygun olarak en az 3 yıllık sürücü belgesi olması gerektiğini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Kursiyerlerimiz bu kursu başarıyla tamamladıktan sonra bu yetkilere sahip olacaktır. Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler motorlu taşıt sürücüleri kursunda direksiyon eğitimi öğreticisi olarak çalışabilirler. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı eğitim kurumlarında eğitim verebilecektir. Mesleğin ait olduğu alandaki temel bilgi ve becerileri kazanabilecektir. Alanın gerektirdiği temel yeterliklere sahip olabilecek. Kursiyerler daha aktif ve kendi hızına göre öğrenme olanağı tanıyan kazanımlara sahip olabilecektir." 

Kursa katılan kursiyerler ise böyle önemli bir kursu açtıklarından dolayı Özdemir'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber