Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:28 Yorum: 0

YÖK’den BEÜ’lü öğrencilere teşekkür mektubu

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türkiye genelinde 2016-2017 eğitim öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere...

YÖK’den BEÜ’lü öğrencilere teşekkür mektubu

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türkiye genelinde 2016-2017 eğitim öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç imzalı teşekkür mektubu gönderildi.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Faruk Bilgiç ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Arzu İçin'e Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, YÖK Başkanı tarafından gönderilen teşekkür mektuplarını teslim etti. Ülkenin geleceği ve yüksek hedeflere ulaşmak için öğrencilerin fevkalade önemsendiğinin belirtildiği teşekkür mektubunda, "Sizleri yetiştirirken nitelikli bir meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra evrensel değerler ve de kendi kültürünüzün değerleri ile donanarak yetişmenizi arzuluyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber