Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Yol çalışmaları sürüyor

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Küçükköy Mahallesi Mecit Ataklı Sokak, Simpaş Sitesi'nde kilit parke döşeme işlemine başlandı.

Yol çalışmaları sürüyor

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Küçükköy Mahallesi Mecit Ataklı Sokak, Simpaş Sitesi'nde kilit parke döşeme işlemine başlandı. Çalışmalarda Başkan Rahmi Gençer, başkan yardımcısı Figen Güren'de hazır bulundu.

Bölgede yaklaşık iki bin metre yol yaptıklarını ve bu yolun iki hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Uzun yıllardır burada devam sel sorunu da çözeceğiz. Bu çalışmalarla birlikte, Lunapark ile Badavut Mevkii arası tüm yollar yapılmış olacak" dedi. Başkan Gençer, yol yapım çalışmalarını denetledikten sonra ekiplerine bu bölgede çevre düzenlemesinin de yapılması talimatını verdi.

Yol çalışmaları sürüyor

Yol çalışmaları sürüyor

Yol çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber