Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 11:58 Yorum: 0

Yol çöktü, araçların tekerleri çukura saplandı

Maltepe'de elektrik kablosu döşendiği sırada yol çöktü. Yol kenarında park halinde bulunan yaklaşık 10 aracın tekerleri yolun çökmesiyle oluşan çukura...

Yol çöktü, araçların tekerleri çukura saplandı

Maltepe'de elektrik kablosu döşendiği sırada yol çöktü. Yol kenarında park halinde bulunan yaklaşık 10 aracın tekerleri yolun çökmesiyle oluşan çukura saplandı.

Olay, sabah saatlerinde Maltepe Zümrütevler Mahallesi Cansu Caddesi'nde bulunan yolda meydana geldi. İddiaya göre elektrik kablosu döşendiği sırada yolun bir bölümü çöktü. Yolun kaldırım kenarının çökmesiyle park halinde bulunan yaklaşık 10 aracın tekerleri çukura saplandı. Durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber veren araç sahipleri olayın şaşkınlığını yaşadı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken bir çok araçta maddi hasar oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber